fastän man har full koll är man helt utan en chans.

det känns som att kvällarna blir mörkare, nätterna kommer närmare och våren har vänt. vi går mot mörkare, svalare tider. om än det säkert kommer att vara fin sommar i över en månad till.

promenerade till http://www.chokladfabriken.com/med min syster i eftermiddags. köpte dyr, fin och god choklad i lagom mängd. bättre att köpa sådant än ett halvkilo godis för extrapris 6.90 på ica i en gigantisk påse. bättre med små chokladbitar istället. finsmakare som man är. nej, men allvarligt talat, det var inte många år sedan godispåsarna på ica var mycket smalare, men i ett amerikaniserat samhälle blir allt bara större. tragiskt det. ser inte kul ut heller om man köper lösgodis utan att fylla botten ens.

annars blir det lugnt ikväll. lite film/tv med familjen bara. orkar inte göra så mycket annat. varit hos E (sov där inatt) varit på stan, städat, tagit en långpromenad med sis och hjälpt till och laga tacos. vardagen är utröttande. i morgon blir det i alla fall inte så mycket, kanske börja packa lite inför skärgården och hänga med nån vän.

Leave a comment